e-mail: info@bife.hu

Mit tesz a Bible Educational Services (BES)

A BES adja ki a Bibliai Felfedező; (angolul Bibletime) , a New Life és a Gleaners (utóbbi kettő magyarul még nem elérhető) bibliai feladatlapokat angolul, valamint támogatja a feladatlapokat használó Levelező Biblia Iskolákat (PBS) világszerte személyes látogatásokkal, hálózattal, tanácsadással, továbbképzéssel.

A BES együttműködik azokkal a helyi szervezetekkel, akik más országokban fordítják, nyomtatják és terjesztik ezeket a feladatlapokat.

A „Bibletime” (Bibliai Felfedező) feladatlapok egyedülállóak abban hogy egyéni és kiscsoportos felhasználásra is alkalmasak, és négy különböző korosztálynak egy vezérfonal mentén haladnak, aminek a segítségével több éven keresztül - a korosztályok közötti váltással akár 8-10 éven keresztül - vehetnek részt a Biblia tanulmányozásában. A feladatlapok ingyenesen letölthetők a honlapról valamint néhány országban nyomtatott formában is megrendelhetők a BES-től vagy helyi képviseletétől. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a feladatlapok ezen a honlapon keresztül minél több nyelven letölthetőek legyenek. A magyar nyelvű változat már szinte teljes egészében elérhető és letölthető.


Elhivatásunk

„Szolgálunk neked, hogy szolgálhass másoknak” azáltal, hogy világszerte használható, egymásra épülő bibliai feladatlapokat készítünk, amely lehetővé teszi, hogy a jelenlegi és a következő nemzedék megismerhesse Isten Igéjét.


Célunk

A világ minél több nyelvén szeretnénk elérhetővé tenni a feladatlapokat akár nyomtatott akár a honlapról letölthető formában. Ezen kívül keresünk más kommunikációs eszközöket is, amikkel el tudjuk érni a fiatalokat. A cél elérése érdekében együttműködünk mindenkivel akik szeretnének ebben részt venni és egyetértenek állásfoglalásainkkal és hitvallásunkkal