e-mail: info@bife.hu

Támogatás


A BES és a Bibliai Felfedező Magyarországon és Erdélyben is hit alapú szolgálat: támaszkodunk Isten kegyelmére és a testvéreink nagylelkű segítségére. Amennyiben szeretnéd anyagilag is támogatni munkánkat, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben és megadjuk, hogy milyen módon támogathatsz bennünket.

Ima támogatás.

Egyik legfontosabb támogatás, szükségét érezzük és köszönettel vesszük. Hogy adhassunk imatémákat és tájékoztathassunk a munkánkról, ha tudsz angolul, iratkozz fel a BES Hírlevélre vagy kövesd a híreket az angol facebook oldalon.

Mondd el másoknak!

Célunk, hogy a Biblia ismeretét és a tanulmányozásának lehetőségét minél több emberhez eljuttathassuk szerte a világon. Így kérünk, hogy használd a honlapunkon található információkat, töltsd le a feladatlapokat és mondd el másoknak is ennek az egyedülálló feladatlap sorozatnak a lehetőségét!
Amennyiben rendszeresen töltöd le a feladatlapokat, örömmel veszünk egy rövid bemutatkozást a info@bife.hu e-mail címre.

Szükségünk van munkatársakra!

Most ne arra gondolj, hogy valamilyen extra munkát kell végezzél a számunkra! Munkatársunknak lenni annyit jelent, hogy a feladatlapjainkat ajánlod a gyerekeknek, akikkel foglalkozol, akik a környezetedben vannak, használod őket gyerekmunkásként, szükség esetén segítesz a kitöltésükben és kijavítod a kitöltött feladatlapokat.

Amennyiben bármilyen további segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!