Bible Educational Services |

Bibliai feladatlap sorozatok

Bibliai Felfedező

Bibliai feladatlap sorozat 2-16 éves korosztály számára 5 különböző korosztályi szinten.

Newlife

Mélyebb Bibliatanulmányozó sorozat 16+ számára.
(csak angol nyelven)

Gleaners

5 éves tanulmányozó sorozat felnőttek számára.
(csak angol nyelven)

Szolgálunk neked, hogy szolgálhass másoknak...


A BES (Bible Educational Services) főként gyerekeknek és fiataloknak szóló keresztyén oktatási feladatlap sorozatokkal rendelkezik, amelyek ingyenesen letölthetők a honlapról.

A feladatlapok több nyelven is rendelkezésre állnak! Hogy melyik nyelveken milyen fázisban tart a feladatlapok fordítása, szerkesztése, megtalálhatod itt.

----------------------------------------

Az angol honlap átalakítása miatt bizonyos funkciók nem biztos, hogy jól működnek, képek  hiányozhatnak.
Folyamatosan dolgozom a hibák javításán, addig is türelmet kérek. (Ha találsz hibát és megküldöd e-mailen az info@bife.hu-ra, azt megköszönöm!)

Aktuális feladatlapok


Sajnos egy ideje nem tudtam frissíteni a feladatlapokat. 2017. végétől viszont elérhetőek lesznek folyamatosan az "A" széria feladatlapjai frissítve. Ezzel egyidőben fent lesznek a Károli Bibliafordítást használó változatok is. A frissített feladatlapok utolsó oldalának bal alsó sarkában egy 2018-as évszám lesz található. Az Új Bibliafordítást használók első és utolsó oldala nyomtatóbarát verzióban, a Károlis az eredeti verzióban lesz a honlapról elérhető (könnyebb megkülönböztetés céljából). Igény esetén tudok Károlist is "nyomtatóbarát" verzióban küldeni e-mailben.