Bible Educational Services |

Bibliai feladatlap sorozatok

Bibliai Felfedező

Bibliai feladatlap sorozat 2-16 éves korosztály számára 5 különböző korosztályi szinten.

Newlife

Mélyebb Bibliatanulmányozó sorozat 16+ számára.
(csak angol nyelven)

Gleaners

5 éves tanulmányozó sorozat felnőttek számára.
(csak angol nyelven)

Szolgálunk neked, hogy szolgálhass másoknak...


A BES (Bible Educational Services) főként gyerekeknek és fiataloknak szóló keresztyén oktatási feladatlap sorozatokkal rendelkezik, amelyek ingyenesen letölthetők a honlapról.

A feladatlapok több nyelven is rendelkezésre állnak! Hogy melyik nyelveken milyen fázisban tart a feladatlapok fordítása, szerkesztése, megtalálhatod itt.

----------------------------------------

Az angol honlap átalakítása miatt bizonyos funkciók nem biztos, hogy jól működnek, képek  hiányozhatnak.
Folyamatosan dolgozom a hibák javításán, addig is türelmet kérek. (Ha találsz hibát és megküldöd e-mailen az info@bife.hu-ra, azt megköszönöm!)

Bibliai Felfedező feladatlapok nyomtatott formában!

ÚJDONSÁG!


2016 januárjától várhatóan lehetőség lesz a feladatlapokat nyomtatott formában is igényelni! A feladatlapokat a készlet erejéig ingyenesen postázom Magyarország területén. 2016-ban az A sorozat feladatlapjai lesznek igényelhetők.

Előzetes felmérés érdekében kérlek, hogy ha szükséged lenne nyomtatott feladatlapokra, akkor küldj egy e-mailt a tamas@bife.hu e-mail címre minél hamarabb, hogy melyik szintből hány példányt igényelnél várhatóan!

Aktuális feladatlapok


Elkészültek a decemberben használatos C12-es feladatlapok frissítései. Elérhetők a letöltés vagy az aktuális feladatlapok oldalról.

A Károli verzió sajnos idő hiányában továbbra sem kerül feltöltésre. Ha valakinek szüksége lenne rá keressen meg e-mailben.
Szintén köszönettel veszek felajánlást a Károli korrektúrára, azaz kézzel vagy word fájlban a javítandók megjelölésére, a végleges változatot már meg tudom csinálni.