e-mail: info@bife.hu   

Bible Educational Services |

Bibliai feladatlap sorozatok

Bibliai Felfedező

Bibliai feladatlap sorozat 2-16 éves korosztály számára 5 különböző korosztályi szinten.

Newlife

Mélyebb Bibliatanulmányozó sorozat 16+ számára.
(csak angol nyelven)

Gleaners

5 éves tanulmányozó sorozat felnőttek számára.
(csak angol nyelven)

Szolgálunk neked, hogy szolgálhass másoknak...


A BES (Bible Educational Services) főként gyerekeknek és fiataloknak szóló Bibliai feladatlap sorozatokkal rendelkezik, amelyek ingyenesen letölthetők a honlapról.

A feladatlapok közel 40 nyelven állnak már rendelkezésre! Hogy melyik nyelveken milyen fázisban tart a feladatlapok fordítása, szerkesztése, megtalálhatod itt.

 

Elkészültek és feltöltésre kerültek a Bibliai Felfedező feladatlapok Idővonal táblázata. Egy hiánypótló segítség, hogy a gyerekek el tudják helyezni a történetet/személyt időben, valamint követni tudják, hogy miről tanultak már és mi lesz még!
Megtalálható és letölthető itt.

Bibliai Felfedező feladatlapok


Oldalunkon magyarul egyedülállóan két Bibliafordításhoz is letölthetőek a Bibliai Felfedező feladatlapok. A Magyar Bibliatársulat 1990-ben revidiált (Új Bibliafordítás) változatához a teljes sorozat elérhető, a Károli Bibliafordításhoz kettő híján az összes feladatlap elérhető. Az Új Bibliafordítást használók első és utolsó oldala nyomtatóbarát verzióban, a Károlis az eredeti verzióban lesz a honlapról elérhető (könnyebb megkülönböztetés céljából). Igény esetén tudunk küldeni e-mailben Károlist is "nyomtatóbarát" verzióban!